top of page
IMG_20200912_072054318_HDR.jpg

Kies zelf waar je
avontuur begint
.

Van De Kust tot de Vlaamse Ardennen, ontdek onze opstijglocaties in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en in regio Rijsel.

Ballonvaart
De Kust

Laat je betoveren door de adembenemende vergezichten langs de Belgische kust. Terwijl we boven de natuurparken en polders zweven, kan je genieten van een panoramisch uitzicht op de Noordzee. Geniet van een onvergetelijk avontuur hoog boven de kustlijn.

IMG_5278.jpg
IMG_8074.jpg

Ballonvaart
Westhoek

In het uiterste Westen van België vinden we een betoverend landschap van uitgestrekte velden, schilderachtige dorpjes en overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog. Vanuit de lucht zijn de indrukwekkende oorlogsmonumenten zoals Tyne Cot Cemetery en de Menenpoort in Ieper goed zichtbaar. Maar ook de Ijzertoren en de Dodengang in Diksmuide doen ons stilstaan bij de historische gebeurtenissen.

Ballonvaart
Brugse Ommeland

Gelegen rond het charmante Brugge, biedt het Brugse Ommeland een betoverende mix van groene landschappen, historische charme en culturele pracht. Maar liefst 108 kastelen, 8 abdijen en talloze landhuizen weerspiegelen het rijke erfgoed van Vlaanderen. Enkele toppers zijn De Zwinstreek, Damme, Lissewege, De Kasteelbossen en Landschapspark Bulskampveld.

IMG_4070.jpg
Ballonvaart
Leiestreek

Verken de Leiestreek vanuit de lucht. Vlieg met ons mee langs de kronkelende rivier en ontdek de idyllische dorpjes, landschappen en bruisende steden zoals Kortrijk, Deinze en Gent. Met een beetje geluk zien we het provinciedomein De Brielmeersen of het sprookjesachtige Kasteel Ooidonk.

Ballonvaart
Vlaamse Ardennen

Een paradijs voor wielertoeristen en wandelaars,

met uitdagende hellingen en schilderachtige routes. Vanuit de lucht onthult de Vlaamse Ardennen een betoverend landschap met glooiende heuvels, historische molens, imposante kastelen en historische steden zoals Oudenaarde en Ronse.

c45f3909-5a47-4ed8-83fb-931709707217.jpg
Ballonvaart
Pays des Collines

Natuurpark Pays des Collines is ook wel bekend als het Heuvelland van Henegouwen. Het vormt landschappelijk één geheel met de Vlaamse Ardennen maar bevindt zich onder de taalgrens en omvat 7 gemeenten: Kluisbergen, Ellezelles, Vloesberg, Frasnes-lez-Anvaing en 3 deelgemeenten van Aat.

Ballonvaart
Regio Rijsel

Stijg op en laat je betoveren door de adembenemende schoonheid van Rijsel. Zweef boven de historische straten en levendige pleinen, terwijl de unieke architectuur en bruisende energie van deze grensstad zich onder je ontvouwen. Boek nu je onvergetelijke avontuur boven regio Rijsel.

Méér dan 45 opstijglocaties

Tijdens het boeken van jouw vlucht kies je zelf waar en wanneer jouw avontuur begint. Je hebt de keuze uit tientallen locaties in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Nord-Pas-de-Calais.

Skyview Balloons - Luchtballonvaart
'Ideaal geschenk'

Geef een ballonvaart cadeau! Bestel hier je cadeaubon en tover zo je vriend, familie of geliefde naar de zevende hemel!

bottom of page