BELGIË VANUIT DE LUCHT MET EEN LUCHTBALLON

Kies Skyview Balloons voor een ballonvaart in België

Met Skyview Balloons uit Zwevegem kies je voor een degelijke en geschikte speler in deze bedrijfstak. Een ideale partner voor jouw ballonvaart in België. Er is immers niet alleen zaakvoerder Ramses Vanneste.

Wie beroep doet op Skyview Balloons rekent op een volledig team van professionals. De zeer ervaren grondploeg staat in voor een vlekkeloze vlucht en opvolging. Dat start al met het klaarmaken van de luchtballon voor zijn vlucht. Iets wat gebeurt in een leuke en goede verstandhouding met de passagiers. Daarna achtervolgen ze op oordeelkundige wijze de ballon.

Een goede raad: nodig hiervoor enkele vrienden uit. Het is nog zo leuk bij de landing meteen je eerste indrukken te delen. En samen een glaasje sprankelend vocht te drinken. Je vrienden kunnen dan meteen ook instaan voor het transport naar de vertrekplaats. Doe je hiervoor liever een beroep op ons? Geen probleem! Skyview Balloons brengt je veilig terug naar waar het begon.

Skyviewballoons luchtballonnen

Ballonvaarten voor kleine en grote groepen

Skyview Balloons heeft zelf een ruime capaciteit voor kleine en grotere groepen met 4 eigen luchtballonnen.

Skyview Balloons verzorgt ook vluchten voor incentives of heel grote groepen. Hiervoor doen we beroep op professionele collega ballonvaarders. Zorgvuldig gekozen vakmensen die dezelfde kwaliteits- en veiligheidsnormen hanteren als Ramses zelf. De beste garantie voor een hoogstaande vlucht.

Een tocht die je letterlijk en figuurlijk in de wolken brengt

Meerdere opstijgplaatsen in diverse provincies

De keuze van de vertrekbasis is van kapitaal belang voor de regio die je wil bezichtigen. Standaard beschikken we over meerdere vertrekplaatsen in gans België.

Een luchtballon is echter geen vliegtuig waarmee je een koers uitzet. Je bent afhankelijk van de wind. Bij een privévlucht kies je zelf de startplaats. Eventueel zelfs bij jouw thuis.

Contacteer ons voor meer informatie.

Overzicht vertrekplaatsen per provincie

West-Vlaanderen

Zwevegem
Kortrijk
Tielt
Roeselare
Ieper
Poperinge
Diksmuide
Torhout
Brugge

Oost-Vlaanderen

Deinze
Oudenaarde
Gent
Munkzwalm
Aalst
Eeklo
Waasmunster
Dendermonde
Ronse

Henegouwen

Doornik
Mons
Saint Ghislain
La Louvière
Lessines
Beloeil
Ath