MET EEN LUCHTBALLON VAREN, EEN ZALIGE TOCHT

Skyviewballoons luchtballon selfie

DE JUISTE PARTNER VOOR JOUW BALLONVLUCHT: SKYVIEW BALLOONS

Ken je ook dat gevoel van lichte jaloezie als je weer eens een luchtballon ziet overvliegen? Droom je ervan zelf eens de kick van een ballonvaart te beleven? Kies dan je partner voor jouw luchtdoop in een heteluchtballon met de grootste zorg.

Met Skyview Balloons uit Zwevegem ga je meteen voor de top. Met vele duizenden ballonvluchten op het actief, steeds weer in de meest veilige omstandigheden. Bestuurd door een ervaren crew. Een ploeg die op elk moment instaat voor een correct verloop van jouw ballonvaart. Een team dat jou in de zevende hemel brengt.

Samen met je metgezellen geniet je in de luchtballon van hun deskundige toelichtingen. Ten slotte plaatsen ze jou veilig met beide voeten terug op de grond. Een ongelooflijke ervaring rijker.

Kwaliteit gestoeld op tientallen jaren ervaring met ballonvaren

Skyview Balloons heeft een sterke reputatie als het gaat over ballonvaarten. Dat is niet zo verwonderlijk. De oprichter van het bedrijf, Dany Vanneste, doorkruiste het luchtruim al in 1974. Huidig zaakvoerder Ramses Vanneste is een piloot met internationale ervaring. Met ondertussen meer dan 3000 vluchten op zijn actief. De ruime ervaring binnen het bedrijf garandeert jou een zorgeloze ballonvaart.

De opgebouwde materiaalkennis is een eerste factor voor jouw vertrouwen. Knowhow die zorgvuldig onderhouden materiaal oplevert. Dit biedt een garantie op een onberispelijke staat van luchtballon en mand.

De kennis van de streek is een andere belangrijke factor. Ervaring met weer en wind zorgen voor een correcte inschatting van de weersomstandigheden.

Zo loop je op geen enkel moment het risico dat er zwaar weer op komst is. Letterlijk en figuurlijk.

Een ballonvaart met Skyview Balloons, steeds weer een feest 

De thuishaven van Skyview Balloons is Zwevegem, randgemeente van Kortrijk. Een ballonvaart met deze ervaren ballonvaarder is altijd een feest. In de eerste plaats omdat deze partner zijn afspraken respecteert.

Wil je een ballonvaart organiseren voor een grotere groep? Dat is mogelijk. Indien nodig met meerdere luchtballonnen. Deel je verlangens met ons en we maken het voor jou waar.

Er is één constante: na de vlucht is er een gezellige ‘afterballooning’. Een ballonvaart met Skyview Balloons is een feest voor alle zintuigen.